Veri lumel. Veel verd

Audio
Autor:
Puudub laos
Märkige kuulatuks
Teatage, kui raamat jõuab müügile
Kuidas kuulata raamatut pärast ostmist
Veri lumel. Veel verd
Veri lumel. Veel verd
E-raamat
Lisateave
Raamatu kirjeldus

VERI LUMEL. Olav Johansen on düslektikust palgamõrvar, kes kipub liialt kergesti armuma. Tal on käsil pikk armastuskiri, samal ajal töötab ta Oslo kõige mõjuvõimsama narkokuninga Daniel Hoffmanni teenistuses. Ühel päeval saab Olav aga pisut ootamatu ülesande – kõrvalda Hoffmanni noor, kaunis ja truudusetu naine. Ta hakkab teda salaja jälgima, kuni juhtub vältimatu: ta armub temasse. Oslo kohal langeb laia lund ning see 1975. aasta talv tõotab pakase poolest veel kauaks meelde jääda.

VEEL VERD. 1977. aasta augustis sõidab üks mees muust maailmast eraldatud külla Norra põhjaosas. Ta nimi on Ulf, tal pole pagasit, kuid ta väidab, et läheb jahile. Veetes aega saamide ja lestadiuslaste seas, kes järgivad vana kristluse tavasid, avastab ta enda jaoks kultuuri, mis on korraga külalislahke ja ainulaadne, abivalmis ja tundmatu. Küla kirikuteener Lea annab Ulfile kasutada vintpüssi ja jahitorni, kus südaööni paistev päike teda ärkvel hoiab, samal ajal kui ta rahutult Finnmarki monotoonset tasandikku jälgib. Tasapisi saavad aga Lea ja tema poeg Knut aru, et Ulf ei olegi jahimees, vaid hoopis ise kellegi teise saakloom. Ja jahimehed on juba teel.

Jaan Martinson soovitab: “Norra kuulsaima (krimi)kirjaniku põhjamaisus on hunnitu. Ses vereraamatus, kus politseinikud – ka Nesbø loodud kuulus Harry Hole – ei figureeri, on ehe kaamoslik taust, ent pilve vahelt särab päikesekiir. Kahe looga suudab autor tõestada, et palgamõrvarid on samuti inimesed, kelle süda pole läbinisti kalk ning kes suudavad armastada ja olla armastatud. Äraspidised lemberomaanid või nii…”

Täpsemad andmed
Vanusepiirang:
0+
Kestus:
3 h. 36 min. 01 s.
ISBN:
0000000000201
lugeja:
Fredi Filing
Kirjastaja:
Eesti Digiraamatute Keskus, Varraku audioraamat
Copyright:
Eesti digiraamatute keskus OU
Sisukord
Audioraamat Jo Nesbø "Veri lumel. Veel verd"- laadige alla mp3-fail või kuulake veebis tasuta.
Muud versioonid
Veri lumel. Veel verd
Puudub laos

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв