Valede paljastamise käsiraamat

Audio
Puudub laos
Märkige kuulatuks
Teatage, kui raamat jõuab müügile
Kuidas kuulata raamatut pärast ostmist
Valede paljastamise käsiraamat
Valede paljastamise käsiraamat
E-raamat
Lisateave
Raamatu kirjeldus

Soome ajakirjaniku Johanna Vehkoo „Valede paljastamise käsiraamat“ käsitleb tõejärgse maailma libauudiste, valekontode ja vandenõuteooriate toimimismehhanisme.


Kuidas valeuudist ära tunda? Kes meiega manipuleerivad? Miks vandenõuteooriad kulutulena levivad ja kas kõiges on süüdi sotsiaalmeedia? Kuidas mõjutab suhtumist teabesse meie enda mõtlemise kalduvus uskuda seda, mis meie arvamust toetab, ja lükata eemale teave, mis sellele vastu räägib? Raamat õpetab, kuidas eristada tõde väljamõeldisest ning kaitsta end veebirobotite ja libakontode levitatava eksiteabe eest.


Raamatu teabekastidest leiab „veebisalapolitseiniku“ käepärased tööriistad, mis annavad konkreetseid näpunäiteid teabeallikate leidmiseks, loetavasse kriitiliselt suhtumiseks, faktide kontrolliks ning veebiotsingu täpsustamise abil soovitud teabe leidmiseks. Raamatut ilmestavad kõhedust tekitavad näited tahtlikult levitatud võltsteabe ohtlikest tagajärgedest.


Raamat on vajalik kommunikatiivsete riskide maandamiseks nii poliitikutele, riigiametnikele kui ka huvilistele. Eelkõige sotsiaalmeedia ohtude tajumiseks saavad häid vihjeid nii lapsevanemad kui ka gümnaasiumite vanemate klasside õpilased.

Täpsemad andmed
Vanusepiirang:
0+
Lisatud LitResi:
02 november 2021
Kestus:
2 h. 06 min. 39 s.
ISBN:
0000000000218
lugeja:
Marko Jääger
Kirjastaja:
Menu Kirjastus OÜ
Copyright:
Eesti digiraamatute keskus OU
Sisukord
Audioraamat Johanna Vehkoo "Valede paljastamise käsiraamat"- laadige alla mp3-fail või kuulake veebis tasuta.
Muud versioonid
Valede paljastamise käsiraamat
Puudub laos

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв