Tasuta

Egerta Mändmets – Mustast august suure õnneni

Audio
Puudub laos
Märkige kuulatuks
Teatage, kui raamat jõuab müügile
Kuidas kuulata raamatut pärast ostmist
Raamatu kirjeldus

Egerta on olnud ettevõtja peaaegu 12 aastat ning nimetab ennast loominguliseks hingeks – tegeledes nii pulmakorraldajana, ürituste korraldajana, fotograafina, graafilise disainerina kui ka sisekujundajana. Egerta on omandanud Eesti Kunstiakadeemias kujunduskunstniku eriala.

Suurem fookus on täna pööratud pulmade ja sündmuste korraldamisele.

Pulmakorraldajana on ta tegutsenud juba 9 aastat, olles kokku korraldanud ja stiliseerinud ligi 140 erinevat pulma. Lisaks on tal koos partneriga sündmusturundusagentuur Eventpoint, mis on tegutsenud juba 4 aastat.

Egerta on ka fotograaf, pildistanud on ta ligi 15 aastat ning sellest 6 aastat pühendunud pigem pulmade pildistamisele – olles jäädvustanud ligi 150 erinevat õnnelikku paari..


Egerta on rõõmsameelne, heasüdamlik ja enesekindel naine, kes usub, et kõik on võimalik kui sa lähened elule ja olukordadele headuse ja julgusega. Be kind-be bold!

Lisaks kõigele on Egerta loomult parandamatu romantik ning usub siiralt, et armastus on see kõige kõige suurem ja parem tunne mida üks inimene kogeda võib.

Egertal on kaks super-mega-ägedat last ning absoluutselt fantastiline kihlatu!

Täpsemad andmed
Vanusepiirang:
0+
Lisatud LitResi:
26 august 2021
Kestus:
2 h. 47 min. 21 s.
ISBN:
1111111111343
Kirjastaja:
Music Online OÜ
Copyright:
Eesti digiraamatute keskus OU
Audioraamat Katrin Hinrikus "Egerta Mändmets – Mustast august suure õnneni"- laadige alla mp3-fail või kuulake veebis tasuta.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв