Tasuta

Lühikokkuvõte Mark Mansoni teosest "Suva olemise peen kunst. Ebaintuitiivne lähenemine paremini elamiseks"

Audio
Puudub laos
Märkige kuulatuks
Teatage, kui raamat jõuab müügile
Kuidas kuulata raamatut pärast ostmist
Raamatu kirjeldus

Superstaarist blogija lõikab selles põlvkonda määratlevas eneseabiraamatus nagu skalpelliga läbi meid ümbritsevast jamast ja näitab meile, kuidas vabaneda pidevast vajadusest olla “positiivne”, et meist võiks päriselt saada paremad ja õnnelikumad inimesed. Meile on aastakümneid räägitud, et positiivne mõtlemine on õnneliku ja täisväärtusliku elu võti. „Kuradile positiivsus,” ütleb Mark Manson. Mansoni meeletult populaarses internetiblogis ei kõnele ta millestki läbi lillede ega ümber nurga. Tema räägib asjadest nii, nagu need on – annus toorest, värskendavat ja ausat tõde, mida tänapäeval kangesti napib.


On piiratud arv asju, millest me oleme võimelised hoolima, nii et meil tuleb välja selgitada, mis meile tõesti korda läheb, selgitab Manson. „Kuradile! Suva olemise peen kunst“ on kui hädavajalik hetk, kus keegi sul õlgadest kinni haarab, sulle sügavale silma vaatab ja sinuga päriselt räägib, kuid raamat on ühtlasi täis tujutõstvaid lookesi ja halastamatut huumorit; see on kui värskendav kõrvakiil autori põlvkonnale, et aidata eluga rahul olla ja kahe jalaga maa peal püsida.

Täpsemad andmed
Vanusepiirang:
0+
Lisatud LitResi:
05 märts 2021
Kestus:
13 min. 09 s.
ISBN:
0000000000173
lugeja:
Peeter Tammearu
Kirjastaja:
Eesti Digiraamatute Keskus OÜ
Copyright:
Eesti digiraamatute keskus OU
Audioraamat Tiia Kõnnusaar "Lühikokkuvõte Mark Mansoni teosest "Suva olemise peen kunst. Ebaintuitiivne lähenemine paremini elamiseks""- laadige alla mp3-fail või kuulake veebis tasuta.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв