Tasuta

Gjumin e ëmbël, ujku i vogël – Солодких снів, маленький вовчикy (shqip – ukrainisht)

Tekst
Libër fëmijësh në dy gjuhë, me audio dhe video në internet
iOSAndroidWindows Phone
Kuhu peaksime rakenduse lingi saatma?
Ärge sulgege akent, kuni olete sisestanud mobiilseadmesse saadetud koodi
Proovi uuestiLink saadetud
Märgi loetuks
Raamatu kirjeldus

Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje (shqip – ukrainisht), me audio dhe video në internet Timi nuk mund të bije në gjumë. Ujku i tij i vogël nuk është më aty! A mos ndoshta e ka harruar jashtë atë? I vetëm, ai del jashtë natën ‒ dhe takon shoqëri të papritur… ♫ Dëgjoni historinë e lexuar nga folësit amtare! Brenda librit do të gjeni një lidhje që ju jep akses falas në libra audio dhe video në të dyja gjuhët. двомовна дитяча книга, від 2-х років (албанська м. – українською), з онлайн аудіо та відео Тім не може заснути. Йому не вистачає його маленького вовчика! Можливо він забув його надворі? Сам-самісінький Тім вирушає в ніч, і несподівано до нього приходять друзі… ♫ Прослухайте оповідання, прочитане мовними носіями! У книзі Ви знайдете посилання, яке дає безкоштовний доступ до аудіокниг та відео на обох мовах. ► З розфарбовками! У книзі знаходиться посилання, за яким Ви можете завантажити ілюстрації з книги для роздрукування та розмальовування.

Täpsemad andmed
Vanusepiirang:
0+
ISBN:
9783739929477
Tõlkija:
Jeta Abazi Gashi, Lesya Skintey, Marina Skintey, Qëndrim R. Gashi, Svetlana Hordiyenko
lugeja:
Jeta Abazi Gashi
Kunstnik:
Barbara Brinkmann
Kirjastaja:
Sefa Verlag
Raamat Ulrich Renz "Gjumin e ëmbël, ujku i vogël – Солодких снів, маленький вовчикy (shqip – ukrainisht)" — laadige alla epub või lugege tasuta. Kirjutage kommentaare ja ülevaateid, hääletage oma lemmiku poolt.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв